GUF - God Underholdende Folkemusik

Mandag den 2. november 2020 kl. 20.00 på KulturØen, Middelfart


Barrow

Billetsalgsadministrator:

Mariane Jørgensen tlf.: 30 28 89 80

Dobbelt DMA-nomineret americana

“…det er simpelthen pissegodt!!! Noget af det bedste jeg har hørt i meget, meget lang tid….Tak!” - Knud Møller


Med deres unikke blanding af vendsysselsk og amerikansk længsel er Barrow et af de mest interessante americananavne i Danmark lige nu, og er aktuel med nummeret “Superheroes”, som du måske har hørt på P4 eller P5. For kvintetten med Mikkel Bøggild i forgrunden har lykkedes med at forene det rå og intense med smukke sange, som er så catchy, at P4 nåede at have hele tre singler fra debutalbummet fra 2012 kørende i æteren, og en DMA-nominering i ryggen. Fra opfølgeren, “Like a Home”, der udkom i 2017, har du sikkert hørt hittet “Julia Wants to Take Me Home” og albummet fik ligeledes en DMA-nominering, denne gang som årets udgivelse i blues/roots-kategorien.

Barrow har gennem sin levetid udviklet sig til et intenst og dynamisk liveband, med optrædender på flere danske festivaller og spillesteder.

I front står Mikkel Bøggild, der udover sin egen karriere også gennem tiden har været fast sideman for Ester Brohus, Henning Stærk og Sko/Torp. På pedal steel guitar er mednordjyde Ole Albrechtsen (Mikael K, Slåbrock Band og Allan Olsen), på trommer Eddi Jarl (Lars Lilholt Band, Vestbo Trio) og på bas Henrik Poulsen (Peter Sommer, The Pocket Players, DeSoto Caucus).Udvalgte anmeldelser:

…et album med americana og country fra øverste hylde (rootszone.dk)


…har Springsteen’sk iørefaldende kvaliteter (…) man finder ikke meget dansk americana af denne kaliber (bluesnews.dk)


Nyt og absolut lovende dansk folk/country/rock-navn (...) albumdebuterer med et bundsolidt værk, der snildt demonstrerer bandets flair for americana-inspireret musik med betydelig skelen til klepperter som Neil Young, Bob Dylan og ikke mindst The Band. (**** Gaffa)


Debutudspillet fra ”denamericana”-projektet Barrow er et utroligt ambitiøst og professionelt stykke musikalsk kunsthåndværk. Det tekniske og musikalske niveau tryllebinder lytteren, mens numrenes stil og komposition giver en anderledes og stemningsfuld lytteroplevelse. (Overspring.dk)


En behagelig men ru stemme, som ligger tæt op af Bruce Springsteen (...) Barrow kan eventuelt hentyde til en lille afsidesliggende by i Alaska og det ville være nærliggende, da meget af musikken får en til at føle, at man nærmest befinder sig et øde og næsten trist sted i Amerika (****Lydtapet.dk)


Se seneste musikvideoer:

https://www.youtube.com/watch?v=-eg1EYgrCj4


https://www.youtube.com/watch?v=DDYGZ2PF7pM


Facebook:

https://www.facebook.com/barrowsongs

Billetpriser:


Almindelig:

kr. 120,00

Medlemmer:

kr. 80,00

Børn:

kr. 40,00

Køb billetter

Pga covid-19 er koncerten udsat til