GUF - God Underholdende Folkemusik

Torsdag den 8. Oktober 2020 kl. 20.00 på Kulturøen i Middelfart

I samarbejde med Middelfart Bibliotek

Mallemuk

”Mit hus er koldt og støvet, lommerne er fulde af uld

Til morgen er jeg kold – til aften er jeg fuld.”


Sådan lyder de første linjer som åbner sønderjydske Mallemuks nye folk-pop album fra juni 2020, med en røverhistorie om kærlighed. Albummet består af 12 numre om længsel, kærlighed, glæde og fortrøstning. Fortalt på bandets helt egenartede manér med harmonika, guitar, klaver, flerstemmig sang og tramp, ligger lyden sig lidt op af en dansk  udgave af ”The Lumineers”, mens de i tekstuniverset både er inspireret af visetraditionen, højskolesangbogen, popmusikken og moderne sangskrivere som Allan Olsen.

Ingen historier er for små til at blive fortalt i Mallemuk; om det så er den om manden der kører saltbil, den mislykkede kærlighed eller den gode bedstefar. Historierne bliver leveret med fængende, flotte melodier og god energi på scenen, hvilket gør en koncert med Mallemuk til en dør ind i fint lille personligt univers med de to sønderjyder.


Om musikken skriver musikanmelder for Jyllands Posten, Anders Houmøller

Thomsen: “...følsomheden og den stemningsfulde nerve griber en om hjertet, og live burde

musikken kunne få selv tatoverede fitness-fyre til at få en klump i halsen.”

De to sønderjyder i Mallemuk, Michael Hornhaver og Joakim Okkels, modtog i 2019 Peter Schmidts Fonds Legat Talentpris for deres arbejde med Mallemuk. Det var det som blev startskuddet for projektet selvom de havde spillet sammen i andres konstellationer i mange år.


Mallemuk musik har en særegen lyd – til koncerten møder man folk-musik, som møder pop, som møder en besnærende melankoli og Mallemuk ender ud med en lyd, som rammer bredt, som er fængende, men også varigt. Mallemuk har som mission at udbrede folkemusikken og det gode musikalske håndværk i alle landets kroge. Melodi, tekst, nerve og glæde lægger de vægt på i deres performance.

Gratis adgang


Billetter SKAL reserveres

Reservér billetter

Billetsalgsadministrator:

Mariane Jørgensen tlf.: 30 28 89 80