GUF - God Underholdende Folkemusik

Onsdag d. 27. april 2022 kl. 20.00 på Kulturøen i Middelfart

I samarbejde med Middelfart Bibliotek


Søren Krogh Band

Søren Krogh udgiver sit 10. album

Den nordjyske troubadour, Søren Krogh

varsler nu sit 10. album efter 3 års pladepause.

”Min nye plade hedder Havtornland. Havtorn vokser vildt ved havet i Vendsyssel, og jeg har altid været fascineret af denne på en gang smukke og lidt utilnærmelige busk med de solgule bær. Havtornland, som jeg har omdøbt Vendsyssel til, er mit hood – det er der jeg kommer fra, og det er egnen, der har formet mig, som det menneske jeg er”.

I november 2021 udkommer det nye album, Havtornland med Søren Krogh. ”Der kommer til stadighed flere sange til mig, der kredser om Vendsyssel. Jeg ved ikke helt, hvorfor det er blevet sådan. Men det er jo på en eller anden måde dét, jeg kender bedst, og så falder det nok meget naturligt at skrive om det”, fortæller Krogh fra sit værksted i Lønstrup og fortsætter: ”Vendsyssel er et skattekammer af historier om mennesker, skæbner og gamle buddies. Så det er jo bare at lave nogle sange ud af dem”, fortæller Krogh og fortsætter: ”Sangene er indspillet med masse af akustiske instrumenter, så det bliver en meget rootsy plade, der ligesom de sidste 3 albums bliver produceret af Dennis Ahlgren (Tina Dickow mfl.)”.

Som koncertnavn er Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare at komme hele vejen rundt: Det er først og fremmest sjovt, det er nærværende og det er historier som publikum straks kan genkende sig selv i. Ekstrabladets legendariske anmelder, Peter Nørgaard skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved med at være, fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh.

Krogh modtog en Danish Music Award Folk i 2013 som årets sangskriver og endnu en i 2016 som årets sanger. Og senest i 2021 modtog han hædersprisen, ”Opmuntringsprisen” for sit lange virke med dansk sangskrivning.

Billetsalgsadministrator:

Mariane Jørgensen tlf.: 30 28 89 80

Billetpriser:


Gratis koncertBilletter SKAL reserveres

Reservér billetter